Companyia Bufanúvols

Bufanúvols

Pau Tarruell

Pau Tarruell és músic i actor. Toca el saxofon, el clarinet, les flautes barroques, la guitarra, canta i sobretot fa cantar i participar els infants. Exerceix de mestre especialista de música en diferents escoles. Ha estat membre de grups de música clàssica (Quartet de Saxofons de Sabadell), de música tradicional catalana per a públic familiar (El Galliner), de música de ball (Orquestrina La Vallesana i Iguana Pèrkins), de jazz (Big Band del CEME) i ha participat com a músic en diferents espectacles familiars amb l’U de Cuc i el Timbal Teatre, amb qui va realitzar diferents gires per Espanya i Alemanya. Ha col·laborat amb Joventuts Musicals de Catalunya amb més de 200 audicions per a escolars.

És membre fundador de la Cia. Bufanúvols, actor i músic en els espectacles per a públic familiar: El bol de la felicitatEl secret del pelegríEl país del silenciL’ocell d’argentMikhail i les tres preguntesEl guardià de la nitContes del Perú, Danses per la pau i Bufanúvols, danses i animació amb els quals ha realitzat nombroses actuacions.  

“En Pau sap crear un univers màgic a través del qual expressa els sentiments més nobles i una visió positiva de la vida. És altament recomanable per a tots els qui volen viure una bona estona amb el cor eixamplat” Blog d’en Sergi d’Assís, gener del 2.008. 

Carmina Mas

Carmina Mas és llicenciada en Ciències de l’Educació per la Universitat Autònoma de Barcelona i ha realitzat diferents cursos de dansa contemporània i clàssica amb Àngels Margarit de la Companyia Mudances. Ha assistit a diversos cursos de danses tradicionals amb en Ramon Cardona i Alicia Sabó. És membre fundadora de la Cia. Bufanúvols i hi ha participat com a actriu i ballarina. Ha assumit la producció i gestió des de l’inici. Participa en els espectacles  El país del silenci, L’ocell d’argentMikhail i les tres preguntesEl guardià de la nitContes del Perú. Danses per la Pau i Bufanúvols, danses i animació amb els quals ha realitzat nombroses actuacions.

Pau i Carmina

Fundadors de la Cia. Bufanúvols el 1985. Fundadors de la Cia. Bufanúvols el 1985. Comencen el seu itinerari acompanyant la Fura dels Baus en una cercavila de Festa Major a Castellar del Vallès. Tot seguit, inicien un munt d’espectacles diversos tant per escoles de tot Catalunya com per festes majors d’arreu del nostre país. Han fet nombroses representacions per Joventuts Musicals de Catalunya, Fundació Xarxa, Fundació La Roda, La Mostra d’Igualada, Rialles, Pedagogia de l’Espectacle, la Tamborinada i la Fira del Fitkam a Montmeló. Al llarg d’aquests anys han actuat a moltes poblacions d’Astúries, Castella La Manxa, Castella i Lleó, Extremadura, Galícia, Illes Balears, Illes Canàries, Madrid, València, i Catalunya. També a Andorra, la Cerdanya francesa, Lyon i Paray le Monial.

Espectacles de teatre familiar amb música en directe, animacions i danses tradicionals d’arrel. Canten i fan cantar, ballen i fan ballar, xalen i fan xalar. Exalten el valor de l’amistat, de la bellesa de tot el que ens envolta i del treball per a la pau interior i la pau entre els pobles.

Allà on van, repeteixen…

«Si ens deixéssim de romanços, i ens estiméssim com cal, el món podria ser un paradís terrenal, el món podria ser un paradís, tan llis, el món podria ser un paradís.” (Peter Seger)

La Companyia

Música d’arrel amb instruments acústics i veu per ballar, i una gran varietat d’espectacles de teatre per a tots els públics acompanyats d’instruments dels cinc continents i moltes cançons participatives. Aquest és el doble vessant del grup.

Danses per la Pau, Bufanúvols, danses i animació i Ball folk són els espectacles de ball proposats actualment per la companyia. La proposta del grup és aconseguir una manera bonica i delicada de fer-ho passar bé i per això s’ensenyen les coreografies que són senzilles i vistoses. Tothom en gaudeix, tant qui participa en la festa ballant com qui hi participa mirant les rotllanes, les cuques, els puntejos i els salts dels dansaires.

Del grup n’han dit: Noè Rives MOLTES FELICITATS, AMICS, la vostra és música honesta, energètica i sortida del cor de la terra. PER MOLTS ANYS!!!!

La majoria dels espectacles han estat presentats a la Mostra d’Igualada i van fer una estada a la Sala Miguel Hernández de Sabadell preparant l’estrena d’Annuria la tardor del 2.008. Diari Sabadell: Oddisea mediterrània i pirenaica a Ca n’Oriach amb Bufanúvols. L’espectacle Annuria de la companyia Bufanúvols es va estrenar amb èxit a la sala Miguel Hernàndez de Ca n’Oriach.(15/10/2008). L’any 2.019 van celebrar els 30 anys de l’espectacle El país del silenci i la festa de cloenda va ser a La Sala Miguel Hernández de Sabadell.