Companyia Bufanúvols

La Companyia

companyia

Música d’arrel amb instruments acústics i veu per ballar, i una gran varietat d’espectacles de teatre per a tots els públics acompanyats d’instruments dels cinc continents i moltes cançons participatives. Aquest és el doble vessant del grup.

Danses per la Pau, Bufanúvols, danses i animació i Ball folk són els espectacles de ball proposats actualment per la companyia. La proposta del grup és aconseguir una manera bonica i delicada de fer-ho passar bé i per això s’ensenyen les coreografies que són senzilles i vistoses. Tothom en gaudeix, tant qui participa en la festa ballant com qui hi participa mirant les rotllanes, les cuques, els puntejos i els salts dels dansaires.

Del grup n’han dit: Noè Rives MOLTES FELICITATS, AMICS, la vostra és música honesta, energètica i sortida del cor de la terra. PER MOLTS ANYS!!!!

La majoria dels espectacles han estat presentats a la Mostra d’Igualada i van fer una estada a la Sala Miguel Hernández de Sabadell preparant l’estrena d’Annuria la tardor del 2.008. Diari Sabadell: Oddisea mediterrània i pirenaica a Ca n’Oriach amb Bufanúvols. L’espectacle Annuria de la companyia Bufanúvols es va estrenar amb èxit a la sala Miguel Hernàndez de Ca n’Oriach.(15/10/2008). L’any 2.019 van celebrar els 30 anys de l’espectacle El país del silenci i la festa de cloenda va ser a LaSala Miguel Hernández de Sabadell.