Companyia Bufanúvols

Espectacles infantils

Espectacles infantils de la Companyia Bufanúvols


La Companyia Bufanúvols us proposem una gran varietat d’espectacles familiars, per a tots els públics, amb música d’arrel acompanyada d’instruments acústics dels cinc continents i moltes cançons participatives per ballar.

Els inicis en el món dels espectacles infantils


La Companyia Bufanúvols vam començar la nostra trajectòria en el món dels espectacles per a infants fa trenta-cinc anys amb El país del silenci, creat i realitzat pel Pau.

Un espectacle que parla del naixement de la música occidental i ens endinsa en la descoberta del món interior. Als infants se’ls convida a seguir la pulsació amb les mans, a cantar cançons silencioses, a descobrir instruments amb sons encisadors, a respectar la natura i els animals i a sentir que la pau és el camí per poder conservar la natura.

A l’escenari apareixen molts instruments i el fil argumental de la història captiva l’atenció dels més petits i dels més grans. Aquest primer espectacle va tenir molt bona acollida i encara el duem a terme, ara amb la incorporació de la Carmina.

Noves propostes d’espectacles familiars


Gràcies a la bona acceptació d’El país del silenci ens vam plantejar preparar altres propostes artístiques i així van néixer els espectacles de danses i animació per a infants.

El primer de tots va ser Danses per la pau, que comença amb un conte àrab sobre el perdó i una gran bufada per poder dansar per la pau. Va sorgir durant el conflicte bèl·lic dels balcans i va esdevenir una eina per a les escoles per treballar la cultura de la pau.

Amb aquests dos espectacles infantils posàvem les bases dels valors de la Companyia Bufanúvols: el treball per la pau interior i la pau entre els pobles, el respecte a la natura i a tots els éssers vius, el gaudi de la música i el descobriment d’instruments molt variats, i l’aposta per la solidaritat i la inclusió de tots els éssers humans. El país del silenci i Danses per la pau van ser els dos primers espectacles i n’han seguit molts més!