Companyia Bufanúvols

Teatre infantil

Teatre infantil de la Companyia Bufanúvols

La Companyia Bufanúvols us proposem obres de teatre familiar per a tots els públics amb música en directe. Cantem i fem cantar, ballem i fem ballar, xalem i fem xalar. Exaltem el valors de l’amistat, de la bellesa de tot el que ens envolta i del treball per la pau interior i la pau entre els pobles.

Propostes de teatre familiar per xalar

Gràcies a la bona acollida de l’espectacle El país del silenci, ens vam engrescar a produir-ne d’altres amb el mateix format: narració d’un conte tradicional o d’autor, música en directe, instruments d’arreu del món i danses.

L’ocell d’argent és de collita pròpia, i El guardià de la nit i Mikhail i les tres preguntes són adaptacions de contes d’autors, d’Isaac Bashevis Singer el primer, i de Lleó Tolstoi el segon. Tots els nostres espectacles estan adaptats per ser representats per a públic familiar. Agraden als infants per la música, els instruments i les cançons, i als grans pel contingut del text.

Teatre per a infants amb valors

En el catàleg de la companyia trobareu els nostres espectacles de teatre per a infants classificats per edat. N’hi ha que són més adients per als petits i d’altres per als més grans.

Posem èmfasi, especialmente, en valors com el treball per la pau, el perdó, la simplicitat, l’amistat i el respecte a la natura.