Companyia Bufanúvols

Pau i Carmina

pau tarruell carmina mas

Fundadors de la Cia. Bufanúvols el 1985.

Fundadors de la Cia. Bufanúvols el 1985. Comencen el seu itinerari acompanyant la Fura dels Baus en una cercavila de Festa Major a Castellar del Vallès. Tot seguit, inicien un munt d’espectacles diversos tant per escoles de tot Catalunya com per festes majors d’arreu del nostre país. Han fet nombroses representacions per Joventuts Musicals de Catalunya, Fundació Xarxa, Fundació La Roda, La Mostra d’Igualada, Rialles, Pedagogia de l’Espectacle, la Tamborinada i la Fira del Fitkam a Montmeló. Al llarg d’aquests anys han actuat a moltes poblacions d’Astúries, Castella La Manxa, Castella i Lleó, Extremadura, Galícia, Illes Balears, Illes Canàries, Madrid, València, i Catalunya. També a Andorra, la Cerdanya francesa, Lyon i Paray le Monial.

Espectacles de teatre familiar amb música en directe, animacions i danses tradicionals d’arrel. Canten i fan cantar, ballen i fan ballar, xalen i fan xalar. Exalten el valor de l’amistat, de la bellesa de tot el que ens envolta i del treball per a la pau interior i la pau entre els pobles.

Allà on van, repeteixen…

«Si ens deixéssim de romanços, i ens estiméssim com cal, el món podria ser un paradís terrenal, el món podria ser un paradís, tan llis, el món podria ser un paradís.” (Peter Seger)