COMPANYIA BUFANÚVOLS

Pau Tarruell

pau tarruell

Pau Tarruell és músic i actor. Toca el saxofon, el clarinet, les flautes barroques, la guitarra, canta i sobretot fa cantar i participar els infants. Exerceix de mestre especialista de música en diferents escoles. Ha estat membre de grups de música clàssica (Quartet de Saxofons de Sabadell), de música tradicional catalana per a públic familiar (El Galliner), de música de ball (Orquestrina La Vallesana i Iguana Pèrkins), de jazz (Big Band del CEME) i ha participat com a músic en diferents espectacles familiars amb l’U de Cuc i el Timbal Teatre, amb qui va realitzar diferents gires per Espanya i Alemanya. Ha col·laborat amb Joventuts Musicals de Catalunya amb més de 200 audicions per a escolars.

És membre fundador de la Cia. Bufanúvols, actor i músic en els espectacles per a públic familiar: El bol de la felicitat, El secret del pelegrí, El país del silenci, L’ocell d’argent, Mikhail i les tres preguntes, El guardià de la nit, Contes del Perú, Danses per la pau i Bufanúvols, danses i animació amb els quals ha realitzat nombroses actuacions.  

“En Pau sap crear un univers màgic a través del qual expressa els sentiments més nobles i una visió positiva de la vida. És altament recomanable per a tots els qui volen viure una bona estona amb el cor eixamplat” Blog d’en Sergi d’Assís, gener del 2.008. 

CA ES