Companyia Bufanúvols

Pau Tarruell

pau tarruell

Pau Tarruell és músic i actor. Toca el saxòfon, el clarinet, les flautes barroques, la guitarra, canta i sobretot fa cantar i participar els nens. Exerceix de mestre especialista de música a diferents escoles. Ha estat membre de grups de música clàssica (Quartet de Saxòfons de Sabadell), de música tradicional catalana per a públic familiar (El Galliner), de música de ball (Orquestrina La Vallesana i Iguana Perkins), de jazz (Big Band de l’CEME) i ha participat com a músic en diferents espectacles familiars amb l’O de Cuc i el Timbal Teatre, amb qui va realitzar diferents gires per Espanya i Alemanya. Ha col·laborat amb Joventuts Musicals de Catalunya amb més de 200 audicions per a escolars.

És membre fundador de la Cia. Bufanúvols, actor i músic en els espectacles per a públic familiar: El bol de la felicitat, El secret de l’pelegrí, El país de el silenci, L’ocell d’argent, Mikhail i les tres preguntes, El guardià de la nit, Contes del Perú, Danses per la pau i Bufanúvols, danses i animació amb els quals ha realitzat nombroses actuacions.

“Pau sap crear un univers màgic a través d’el qual expressa els sentiments més nobles i una visió positiva de la vida. És altament recomanable per a tots els que volen viure una bona estona amb el cor eixamplat “Bloc de Sergi d’Assís, gener de 2.008.